Alfa Amylase Vinoferm 25 Ml Nl Fr


Vloeibaar. Zetmeel-afbrekend enzym, voorkomt troebels in zetmeelrijke wijnen/sappen. Mag niet in commerciele wijnen gebruikt worden. dosis : 2 - 4 g/10 l in de koelkast bewaren etiket in Nederlands en Frans Het gebruik van enzymen Over enzymen bestaan de wildste verhalen. Daarom hier even een aantal zaken op een rijtje. Tenzij anders vermeld, zijn de vermelde dosissen bij kamertemperatuur (20 graden C) en met een inwerktijd van 12 uur. Iedere temperatuurverlaging van 7 graden kan opgevangen worden door een verdubbeling van de dosis. Iedere halvering van de gewenste contacttijd kan eveneens opgevangen worden door een verdubbeling van de dosis. De volgorde van toedienen van ingredienten is erg belangrijk. Het ene kan namelijk de werking van het andere sterk beinvloeden, ook in negatieve zin. Voeg bv. nooit bentonieten toe als de enzymen nog in werking zijn. Laat dus minimaal 12 uur tussen de enzymentoevoeging en de bentoniet-toevoeging. Lees meer over de Alfa Amylase Vinoferm 25 Ml Nl Fr van vinoferm in de productgroep wijnbereiding
3,10
Merk | vinoferm |
voorraad | 1 |
nieuw of tweedehands | new |
ean | 5420069821173 |
Levering | Bezorgen of afhalen |
Staat | Nieuw en Tweedehands |
Aanbieding | Bekijk de prijs |
Bezig met zoeken naar producten, kortingen en aanbiedingen voor vinoferm enzymen ontzuurders enzymen vinoferm...