Balls Glory Wim Ballieu
Tv-chef Wim Ballieu staat al enkele jaren bekend om zijn hemels gevulde gehaktballen. Als boerenkleinzoon en zoon van een slager is hij helemaal thuis in het ambacht van vlees bereiden.Hij raakte al snel gefascineerd door slowfood en artisanale technieken en kwam zo tot zijn signatuurgerecht : een echte, Vlaamse, gevulde gehaktbal, gepimpt met originele ingredienten als ossenstaart, truffel en chocolade : balls met de nodige glory dus.In 2012 opende Wim Ballieu zijn eerste Balls en Glory-restaurant in Gent. In 2013 werd zijn project uitgeroepen tot Beste Foodconcept van Europa en intussen opende hij ook vestigingenin Brussel, Leuven en Antwerpen. Vandaag zijn er concrete plannen voor restaurants in nog veel meer (wereld)-steden. Dit boek viert de successen en blikt vooruit naar de toekomst.In dit lijvige boek verzamelt Wim Ballieu zijn meest gesmaakte balls en biedt hij ook verrassende vegetarische varianten aan. Laat je door zijn recepten inspireren om zelf aan de slag te gaan en de g Lees meer over de Balls Glory Wim Ballieu van huismerk in de productgroep koken en tafelen
29,95
Merk | huismerk |
levertijd | direct leverbaar |
ean | 9789492677181 |
adviesprijs of oude prijs | 29.95 |
verzendkosten | 0.00 0.00 |
maat | 000 |
artikelnummer | 16061024 |
voorraad | direct leverbaar |
model | boek |
Levering | Bezorgen of afhalen |
Staat | Nieuw en Tweedehands |
Aanbieding | Bekijk de prijs |
Adviesprijs | 29,95 |
Bezig met zoeken naar producten, kortingen en aanbiedingen voor huismerk koken en tafelen kookboeken...