Eigentijdse Wildgerechten Harald Russel


Eigentijdse wildgerechten is een modern en eigentijds kookboek dat per dier verrassende, nieuwe recepten en niet voor de hand liggende bereidingswijzen toont. Denk daarbij aan (buiten) grillen, aan wildpizzas of fast food (ree-hamburgers, hotdogs) of aan inmaken en maken van pates, terrines en worsten. Zelfs de sous-vide techniek wordt toegepast met verrukkelijke resultaten.Natuurlijk geeft Russel de traditionele bereidingswijze en schuwt hij receptuur als hazenpeper niet, maar het gros van zijn recepten is modern en uitdagend. Denk aan involtini van wildzwijn, wilde eend op zoetzuur of fazantravioli.De meer dan honderd beproefde en heel simpel te begrijpen en te bereiden recepten van professioneel chef-kok en fervent jager Harald Russel richten zich voornamelijk op de bereiding van het vlees. Ze worden aangevuld met een uitgebreide collectie van bijgerechten en basisrecepten die kunnen worden gecombineerd naar wens en smaak. Lees meer over de Eigentijdse Wildgerechten Harald Russel van huismerk in de productgroep koken en tafelen
26,50
Merk | huismerk |
levertijd | direct leverbaar |
ean | 9789045212241 |
adviesprijs of oude prijs | 26.50 |
verzendkosten | 0.00 0.00 |
maat | 000 |
artikelnummer | 16074980 |
voorraad | direct leverbaar |
model | boek |
Levering | Bezorgen of afhalen |
Staat | Nieuw en Tweedehands |
Aanbieding | Bekijk de prijs |
Adviesprijs | 26,50 |
Bezig met zoeken naar producten, kortingen en aanbiedingen voor huismerk koken en tafelen kookboeken...