Malostop Vinoferm 100
Zuiver en natuurlijk enzymenpreparaat, op basis van Lysozyme, ter voorkoming van een appel-/melkzuurgisting (inhibeert melkzuurbacterien) bij zowel rode als witte wijnen. Ook geschikt bij hogere pH-waardes. Kan gebruikt worden om de sulfietdosis bij bvb. het bottelen te verminderen.Dosis : * om de malolactische gisting uit te stellen en daarna zelf te enten met een cultuur : 1 - 2 g / 10 liter (verlaat de malolactische gisting met 10 - 14 dagen). * om de in gang zijnde malolactische gisting te stoppen : 2 g / 10 liter. * om de malolactische gisting kompleet te vermijden : 3 - 5 g / 10 liter.Werkwijze : oplossen in 5 x zijn gewicht handwarm water (20 graden C), zonder schudden, zachtjes roeren is voldoende. 1 uur laten rusten, opnieuw zachtjes roeren, toevoegen aan de most/wijn en zeer goed vermengen (ompompen). Minimaal 24 uur laten inwerken alvorens andere behandelingen (klaring, ...) uit te voeren. Lees meer over de Malostop Vinoferm 100 van vinoferm in de productgroep wijnbereiding
41,45
Merk | vinoferm |
voorraad | 1 |
nieuw of tweedehands | new |
ean | 5425000396932 |
Levering | Bezorgen of afhalen |
Staat | Nieuw en Tweedehands |
Aanbieding | Bekijk de prijs |
Bezig met zoeken naar producten, kortingen en aanbiedingen voor vinoferm stabiliseren reinigen stabiliserende...