Terrasana Kombu 50G
Kombu (laminaria sp.) groeit in helder diepzee water en kan wel 10 m lang worden. Hoe noordelijker het groeit, hoe beter de kwaliteit. De kombu van MUSO wordt ten noorden van het Japanse eiland Hokkaido geplukt. Kombu bevat natuurlijk glutamaat dat als smaakversterker werkt en alle gerechten verfijnt waar het aan wordt toegevoegd. Kombu is een zeer veelzijdig inzetbaar zeewier met heel krachtige eigenschappen. Omdat het een langere kooktijd nodig heeft is het heel geschikt om samen met bonen te gebruiken waarbij het, door zijn hoog mineralengehalte, dit beter verteerbaar maakt. Traditioneel wordt het als basis voor soepbouillons gebruikt, waarbij het 5 - 10 minuten in water wordt gekookt. Het leent zich echter ook voor bijgerecht bij groenten. Week het daartoe 3-5 minuten (bij langere weektijd wordt het slijmerig en moeilijker te snijden) en laat het 30-60 minuten koken. Bovendien kan het als onderdeel van strooisels gebruikt worden als men het in de oven roostert tot het knapperig wor Lees meer over de Terrasana Kombu 50G van terrasana in de productgroep natuurvoeding
4,88
Merk | terrasana |
verzendkosten | 5.95 |
levertijd | voor 21 00 uur besteld morgen in huis |
ean | 8713576270174 |
adviesprijs of oude prijs | 4.88 |
maat | 50g |
voorraad | 7 |
Levering | Bezorgen of afhalen |
Staat | Nieuw en Tweedehands |
Aanbieding | Bekijk de prijs |
Adviesprijs | 4,88 |
Bezig met zoeken naar producten, kortingen en aanbiedingen voor terrasana warme maaltijden oosterse specialiteiten...